Rundvlees

Ons rundvlees is afkomstig van Belgisch witblauwe vaarzen. Deze koeien worden in eigen slagerij uitgebeend en verwerkt tot de producten die u in onze toonbank vindt.

Het vlees wordt altijd minimaal een week gerijpt voordat het bewerkt wordt. Dit is om de malsheid en de smaak te verbeteren.

Zo heeft u constant een heerlijk stukje rundvlees!





Toppers

  • Sukadelappen
  • Riblappen
  • Fijne riblappen
  • Baklappen
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk
  • Klapstuk

Ook verkrijgbaar

  • Hacheevlees
  • Goulashvlees
  • Runderpoulet
  • Biefreepjes
  • Gemarineerde rosbieflapjes
  • Rosbief


  • Dikke lende (in lappen)
  • Ezeltje
  • Runderschenkel
  • Ossestaart
  • Runderworst
  • Rundergehakt


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.