Kalfsvlees


Wij krijgen het kalfsvlees heel van de slachterij. Daarna snijden wij dit vlees zelf uit tot onze bekende specialiteiten. Het voordeel van kalfsvlees is dat het mager is, zacht is en ideaal te combineren met vele groenten en sausjes.

Een greep uit ons assortiment

  • Kalfsoesters
  • Kalfsbiefstuk
  • Kalfsgehakt
  • Kalfsriblappen
  • Kalfslever
  • Kalfsrollade
  • Blinde vink
  • Kalfsverse worst
  • Kalfscarré
  • Kalfskarbonade
  • Kalfstong
  • Kalfsnier
  • Kalfszwezerik
  • Kalfsschenkel
    (ook voor osso buco)


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.