Worstmakerij

De meeste worstsoorten en vleeswaren komen uit eigen worstmakerij en de meeste eigengemaakte producten zijn glutenvrij.
Diverse producten zijn (meerdere malen) bekroond voor hun kwaliteit!

Toppers

  • Friesche droge worst
  • Grillworst
    • Naturel
    • Kaas
  • Gekookte beenham
  • Huisgemaakte paté met rode ui
  • Handgeregen saté
  • Boerenleverworst
  • Friesche salami
  • Leeuwarden zilte zeeworst: een droge worstsoort voor uit het vuistje, maar ook heerlijk bij een maaltijd
    • 2/3 vis
    • 1/3 kalfsvlees
  • Osseworst
  • Hausmacher
  • Paardenrookvlees


Specialiteiten

  • Gegrilde spareribs
  • Confit de canard
  • Geconfijte kip
  • Pulled porc
  • Pavantriham
  • Gebraden kalfsrollade