Rundvlees

Ons rundvlees is afkomstig van Belgisch witblauwe vaarzen. Deze koeien worden in eigen slagerij uitgebeend en verwerkt tot de producten die u in onze toonbank vindt.

Het vlees wordt altijd minimaal een week gerijpt voordat het bewerkt wordt. Dit is om de malsheid en de smaak te verbeteren.

Zo heeft u constant een heerlijk stukje rundvlees!

Toppers

  • Sukadelappen
  • Riblappen
  • FIjne riblappen
  • Baklappen
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk
  • Klapstuk

 



Ook verkrijgbaar

  • Hacheevlees
  • Goulashvlees
  • Runderpoulet
  • Biefreepjes
  • Gemarineerde rosbieflapjes
  • Rosbief


  • Dikke lende (in lappen)
  • Ezeltje
  • Runderschenkel
  • Ossestaart
  • Runderworst
  • Rundergehakt